ANNONSE

Avhengig på hva man jobber med, og hva slags hobbyer man har, så kan det hende at man kan gå hele livet uten å være på et stillas. Men sannsynligheten er nok mer det at man vil behøve det, før eller siden.

Kanskje trenger du det på arbeidsplassen om du jobber innen industri elle byggebransjen. Eller så behøver du det kanskje for hjemmebruk? Og da tenker du kanskje først og fremst på at et stillas ikke er det letteste å finne. Det finnes dog butikker for alt, men om du ikke vet om hvor man kan kjøpe stillas, så finnes det løsninger. Et stillas kan kjøpes på ulike måter når det gjelder utformingen, og det er alltid greit å vite om behovet ditt før du kjøper.

En stillas stige kan koste over 100 000 kroner, men det kan også like fort koste deg noen få tusenlapper. Grunnen til det er naturligvis variasjonen på størrelse, og hva du vil benytte det til. Går du inn på lenken vi har lagt til så vil du se at det billigste de har hos Stigefabrikken.no er et stillas på nesten 4000 kroner. Men det er et hobbystillas, som også er relativt lite i forhold til veldig manges behov.

Men blar du deg lenger ned på siden vil du også finne et rullestillas som koster over 150 000 kroner, og som er over 12 meter høyt! Da sier det seg selv at du har et enormt godt utvalg, og kan velge og vrake, både når det kommer til ditt spesifikke behov, men også når det gjelder utvalget hos butikken.

Vit hva du er ute etter

Så bør man alltid stille seg spørsmålet om hva det er man egentlig trenger. For la oss si at du virkelig trenger et stillas, men det er viktig å være sikker på behovet. Da unngår du å kjøpe helt feil, som i at du får et for lite stillas, eller et altfor stort et. Har du ikke så mye erfaring med stillas så kan det være greit å få hjelp fra de som kan dette. For det finnes naturlig nok eksperter for dette også, og de kan hjelpe deg, ved at du beskriver ditt behov.

Det er sannsynligvis noe du kan få om du også følger lenken vi har lagt til, hvor de virker å ha stor ekspertise med det de driver med. Da får du det meste ut av kjøpet ditt, samtidig som du også får med deg viktig informasjon. For har du ikke erfaring så vet du kanskje heller ikke hvordan et stillas monteres. For det er ikke sånn at du får sendt et stillas på over 12 meter ferdig montert.

Så ta gjerne en titt, og still dem spørsmål om det er sånn at du trenger hjelp. Det er noe som kommer til å spare deg både tid og penger, og så kommer du sannsynligvis til å bli mer fornøyd med resultatet til slutt. Det er det jo definitivt verdt å prøve å oppnå, eller hva?