Hvis du ønsker å hjelpe andre, og i tillegg vil utforske jordkloden, kan frivillig arbeid i utlandet være perfekt for deg. Frivillig arbeid i utlandet gir deg muligheten til å reise til nye steder og møte nye mennesker. Men frivillig arbeid er mer enn en ferie. I denne teksten vil vi gå inn på hva frivillig arbeid innebærer slik at du kan finne ut om dette er noe du kunne tenke deg å gjøre.

3 ting du bør vite om frivillig arbeid i utlandet

1. Forberedelse er viktig

Hvis du har planer om å jobbe frivillig i utlandet er det viktig å forbedre seg godt. Hvis du har reist en del tidligere, vet du at det tar en del tid å organisere en reise til utlandet. Ikke undervurder tiden det vil ta å forbedre seg til en slik tur. Du må undersøke hvilke programmer som er tilgjengelig, destinasjoner, prosjekter, og i tillegg lage et buskjett for turen.

2. Frivillig arbeid kan være dyrt

Du lurer kanskje på hvorfor du må betale for å jobbe frivillig i utlandet? Det har seg sånn at det kreves en del penger for å være vert for frivillige. Kostnader er knyttet rundt flyturene, opphold, mat, utstyr og andre ressurser som trengs for å fullføre prosjektet. Et godt råd er å undersøke hva pengene dine går til.

3. Du kan jobbe frivillig hvor som helst

Når de fleste tenker på frivillig arbeid ser de for seg å reise til et utviklingsland. Dette er ikke nødvendigvis tilfellet. Når du jobber som frivillig i utlandet kan du reise hvor som helst. Frivillig arbeid trengs overalt, så her har du et hav av muligheter.

Jobbe som frivillig i utlandet?

Hvis du ønsker en unik opplevelse anbefales frivillig arbeid i utlandet. Besøk adventureno.no for å finne ut mer om frivillig arbeid.