For mange er det en drøm å reise på safari i Afrika. Om du ikke har vært på en safari før har du garantert en del spørsmål. Vi har derfor laget en enkel guide som vil ta for seg noen av de viktigste tingene du trenger å vite før du reise på safari i Afrika.

Noen ting du bør tenke på når du bestiller en safaritur

Den beste tiden å reise på. Den beste tiden å se dyr på, er som regel tidlig på morgenen eller på kvelden rundt solnedgang. Dette betyr ikke at du ikke vil se dyrene i løpet av dagen. Du kan se løver, nesehorn, leoparder, geparder, elefanter og andre dyr midt på dagen også.

Gruppens størrelse. Om du har valget, bør du alltid gå for en mindre gruppe.

Turens lengde. Vær sikker på at du vet hvor lang tid turen vil vare. Noen turer vil vare 1-2 timer, mens andre turer kan ta hele dagen.

Ting du bør pakke på en safari i Afrika

Kameratuttstyr. Når du skal på safari bør du ta med deg ditt beste kamera. Du bør også ha med deg ekstra batterier i tilfellet du skulle gå tom for strøm.

Kikkert. En safari er mye gøyere når du har med deg en kikkert, så husk å pakke med deg en!

Myggspray og solkrem. Du vil garantert imøtekomme mye mygg og sterk sol, derfor kommer dette godt med.

En liten ryggsekk. Når du skal på safari er det også lurt å ha med seg en liten ryggsekk hvor du kan ha med deg mat og drikke og andre ting som du måtte trenge.

Gjør drømmen om safari til virkelighet

For å gjøre drømmen om Afrika safari til virkelighet kan du besøke safaritours.no. Safaritours har over 35års erfaring med planlegging av guidede turer til Afrika. Finn ut mer på safaritours.no.