Annonse

Mange småbarnsforeldre opplever at hverdagen er relativt kaotisk, og at tiden ikke alltid strekker til. Det kan være fristende å prøve å snu hele systemet opp ned, eller prøve å få orden på alle oppgavene med skippertak og store endringer. Likevel er det kanskje de små detaljene i hverdagen som har mest å si? For eksempel kan noe som Philips Avent smokk med navn være med på å spare noen sekunder flere ganger i løpet av dagen.

Derfor kan smokk med navn være smart

En Philips Avent smokk med navn er helt enkelt de smokkene du allerede kjenner fra denne merkevaren, men med navn, tekst eller symboler gravert inn i selve smokken. Det betyr at det er svært enkelt å avgjøre hvilken smokk som egentlig tilhører barnet ditt, uansett om det er i forbindelse med en barselgruppe, i barnehagen eller på restaurant.

Hvis du bestiller en Philips Avent smokk med navn fra Navnesmokken vil du nyte godt av rask levering, noe som også betyr at du kan supplere med smokker etter hvert som du trenger flere. Det er også en fordel med smokk med navn, du trenger ikke nødvendigvis ha så mange smokker i reserve lenger?

En svært robust og holdbar løsning

Noen foreldre prøver seg på å merke smokker på egne hånd, for eksempel med en tusj eller klistremerker. Slike løsninger vil ikke være varige på samme måte som en smokk med gravert navn. Ved gravering vil smokken per definisjon være akkurat lik originalsmokken når det gjelder materialer og konstruksjon. Det betyr også at smokken vil tåle for eksempel koking på samme måte som originalsmokken.

En systematisk tilnærming til detaljer som smokker kan føre til bedre orden over tid, noe som vil bli til en selvforsterkende prosess når det gjelder å gi litt mer oversikt i hverdagen. Da blir det mer tid til avslapping og kvalitetstid sammen med hele familien.