Det er på nett du finner både det største utvalget og de beste prisene. Det gjelder innen praktisk talt alle kategorier, også verktøy, maskiner og elektronisk utstyr. Uansett om du skal kjøpe en dreiebenk som veier et halvt tonn, eller bare noen enkle håndverktøy – det er alltid lurt å ta en titt på nett først.

De tradisjonsrike verktøysforhandlerne er på nett

Det finnes ekstremt mange forhandlere på nett, og det er også mange som selger verktøy og lignende varer. Da er det greit å huske på at det ikke er alle som har like mye erfaring, og det er alltid trygt å velge en etablert aktør. Selskaper som S Maskin har svært lang erfaring i bransjen, noe som er særlig viktig hvis du skal handle litt mer kostbare produkter.

For bedrifter er det helt kritisk å velge en leverandør som også kan yte service i etterkant, og det er noe privatpersoner også bør ha i bakhodet ved valg av leverandør. Det er dessverre noen som har fått problemer i etterkant ved handel fra ukjente leverandører i for eksempel Kina. Husk på at garanti og returrett kan være vanskelig å benytte seg av hvis du må dekke svært kostbar frakt.

Husk på å sammenligne fraktpriser og andre vilkår

Ved kjøp av verktøy og maskiner er fraktkostnad og levering viktige faktorer. De aller fleste forhandlere har selvfølgelig fornuftige fraktpriser, også når det gjelder større varer som leveres på pall. Det er likevel greit å sette seg inn i hva fraktprisen dekker, slik at du er forberedt når leveringen kommer.

Betalingsvilkår er også interessante. Som privatperson er det viktig å følge med på hvorvidt prisene er med eller uten moms. Mange forhandlere av verktøy og maskiner selger til både bedrifter og private, og det er derfor naturlig at det er mulig å velge mellom visning med og uten moms.