Romantikk i livet er viktig, men det er ikke alltid like lett å få det. Ofte er man opptatt med ander ting, man blir trøtt og sliten av å ta vare på barna, så når kvelden kommer så vil man bare slappe av, sette på en film og kose seg med den. Det kan man jo, og vil man se på noe som gir godfølelse som er romantiske filmer perfekte. De behøver ikke å være romantiske komedier, selv om de ofte er foretrukne, men å se folk bli forelsket i hverandre og se hvilke hindringer de må passere kan være litt inspirerende. Og hos Blockbuster får du en av de største katalogene for romantiske filmer på nettet, og hvor du kan velge om du vil leie eller kjøpe. Det betyr at du ikke trenger å betale et månedlig abonnement hos Blockbuster, men at du heller betaler kun for det du vil se på. Det virker som en smidig løsning for kundene.

Enkelt å finne frem i underkategoriene

Da utvalget er såpass stort som det er så kan det være vanskelig å finne det du vil se på. Om du har en tittel i hodet kan du jo bare søke etter den, men om det heller er en undersjanger du vil se så har Blockbuster delt opp filmene sine der de hører hjemme. Noe som innebærer at du har romantiske komedier, Girls Night In, Bryllupsfilmer, Parforhold i krise og romantikk klassikere. Om du føler for å se en film om parforhold så går du bare inn på den kategorien og ser igjennom utvalget. Det gjør det enkelt når du er i humør til å se film, men har ingen anelse om hva du vil se.

Som sagt, hos Blockbuster betaler du kun for det du ser på, og ikke et månedlig abonnement, så du betaler kun for det du ser!