Begynner dagene å bli kjedelige og monotone, uten at noe uforutsigbart vekker deg opp av døset? Vil du oppleve noe nytt, men føler at både økonomi og mangel på tid begrenser deg? Det fins heldigvis råd for dem som befinner seg i denne gruppen. Alenetid er synonymt med læring, trening, opplevelser og nytelse.

Som regel begrenser arbeid oss en del i hverdagen, minst 8 timer av dagen går med til dette. Med disse rådene vil man ikke bare kose seg mer, man vil også få mer tid til det. Og mange andre ting som forbedrer hverdagen.

Kjøp en el-sykkel

Når du skaffer deg en el-sykkel så har du et nytt transportmiddel. Med denne kan du til og med trene. Du slår mange fluer med denne, fordi du sparer penger på bilholdet du nå har kvittet deg med. Du kan begynne å tenke på å ta ferier, søke om avspasering også videre.

Les og lær

Når man tar til seg kunnskap vil man bli mer hel. Sjel og sinn fungerer med kroppen slik at du kan bli mer i tråd med deg selv. Det kan være kamasutra som gir deg ny tro på kjærligheten. Kanskje du skulle teste ut en sjømannsbrud / fleshlight?

En slik fleshlight vil gi deg hurtig nytelse da den føles naturtro. Lesing hjelper deg også med å starte på bedre rutiner. Endelig god søvn vil gi deg mer overskudd til å arbeide når du må, men ellers kose deg mens du kan, også i det erotiske.

Skaff deg en hobby

Det kan være så mangt, enten det er å kjøre bilcross eller å plukke sopp og bær av naturens matfat. Men en hobby øker dine kreative sanser og får deg til å nyte livet mer. Den tar tid og lærer deg ting du aldri visste om. Denne tiden er din og du kan forvalte den uten at andre spekulerer i den. Da blir man fri og får tid til å kose seg mer.