Å legge til rette for at det blir enklere å holde styr på ting i hverdagen kan spare deg for mye tid og penger. For de aller fleste av oss skjer det fra tid til annen at noe blir borte, alt fra klær og småting til mobil eller bilnøkler. Det finnes heldigvis mange løsninger som kan hjelpe deg med å skape orden.

Gjør det enkelt og analogt med navnelapper og tusj

Det er selvfølgelig ikke nødvendig å skape kompliserte løsninger på enkle problemer, i noen situasjoner vil navnelapper og en tusj være akkurat det du trenger. De fleste foreldre har et tett forhold til merking av klær og utstyr med smarte navnelapper, men husk på at du også kan feste en navnelapp på alt fra mobiltelefon (under dekselet) til hodetelefoner og laptop. Det gir selvfølgelig ingen garanti for at du får igjen det du eventuelt mister, men det blir uten tvil mer sannsynlig at du får igjen tingene dine.

Gode vannfaste tusjer tilpasset ulike materialer er også uunnværlige når det kommer til merking av ting der navnelapper ikke passer. Vær kreativ med merking, etter hvert vil det sannsynligvis gå sport i å merke alt som kommer inn døren.

Høyteknologiske løsninger for sporing

Det finnes flere ulike tekniske løsninger for sporing av ting, i form av små brikker som kan festes til eller på det du vil holde kontroll over. De ulike økosystemene har sine egne fordeler og ulemper, men det må erkjennes at Apples AirTag befinner seg et stykke foran de andre produsentenes brikker.

Forklaringen er svært enkelt – Apples økosystem har overlegen dekning. En AirTag kommuniserer sømløst med nesten alle Apple-enheter som er i nærheten av brikken, noe som legger til rette for svært god dekning over praktisk talt hele verden. Det er svært imponerende at en liten dings kan gi deg så god oversikt – et godt komplement til enklere løsninger.