Det er flere ting å tenke på når man skal skaffe seg TV. Hvor stor skal den være, hvilke funksjoner skal den ha og hvor skal den plasseres. Det er vanlig å ha tv i stua, men noen velger en løsning der TV flyttes til en egen tv-stue.

I dag er alle nye TV-er flatskjermer, noen kan til og med bøyes. Poenget med en flatskjerm handler om flere fordeler. De er lettere enn de gamle TV-ene og kan transporteres mer effektivt. De tar opp mindre plass i boligen, og dermed kan man øke boarealet. Dessuten er flatskjermer optimalisert for høykvalitets actionfilmer slik at kinoopplevelsene kan tas med hjem.

Men valg av TV-benk er også et tema. Den har en del funksjoner som gjør at man like gjerne kan velge en slik å sette TV-en på, i stedet for å henge den på veggen.

Fordeler og ulemper med TV-benk

  • Som vi har sett har en tv-benk mange fordeler. Den plasserer TV i riktig høyde i forhold til hvordan man sitter. Da får man en perfekt kinoopplevelse selv hjemme i stua.
  • Men tv-benken kan gjemme ledninger, bokser og andre tillegg man har i dag. Apple-TV-boksen er en slik, andre er dekodere og rutere. Dermed er det enklere å holde det rent rundt TV-en.
  • Men TV-benken har plass til mye mer. Det kan være filmer, bøker og pyntegjenstander. Det kan til og med være plass til duker og lys her. Fyll TV-benken med alt du ikke trenger hver dag
  • Med en tv-benk slipper man å ødelegge veggen. For en veggholdt TV krever at man borrer store hull i veggen, slik at man kan montere den. På den måten slipper man unna masse arbeid om man skal flytte.

TV-benk er vinneren!

Mange hus og leiligheter er ikke optimalisert for veggholdte flatskjermer ennå. En tanke var å ha dem integrert i veggen, men dette er for risikabelt med tanke på varmgang og støv. TV-benker gjør at man får sirkulert luft og gjør det enklere å holde rent. Velg en TV-benk for din nye tv!