Denne artikkelen inneholder annonsert innhold.

Å kjøpe en ny ytterdør trenger ikke å være vanskelig i 2023, det er mulig å finne et svært bredt utvalg ytterdører på nett. Med noen få tastetrykk kan du både tilpasse, bestille og betale din helt nye dør – som i løpet av kort tid produseres etter mål og leveres hjem til deg. Med en enkel sjekkliste sørger du for et godt resultat.

Vurder ulike alternativer

Det er ikke spesielt ofte man skifter ut ytterdøren, så bruk anledningen til å se nærmere på hvilke ulike alternativer du har. På nett finner du ytterdører til en lav pris, men i tillegg kan du velge mellom en mengde ulike design, farger og materialer. Kanskje vil du ha en ytterdør med flere glassruter? Passer en dør med flere freste spor eller en glatt overflate best til boligen din? Det er mange ulike tilpasningsmuligheter som er tilgjengelig når du handler dør digitalt.

Vær nøye med målene

Det skal sies at mange dører følger standardmål nok så godt, men det finnes alltid noen avvik. Derfor bør du definitivt alltid måle både én, to og tre ganger, slik at du er helt sikker på at du bestiller en dør som faktisk passer. Sørg også for å sette deg godt inn i hvordan du skal måle, det vil si hva begreper som «karmmål» egentlig betyr. De store nettforhandlerne har egne videoguider som hjelper deg med å få målene riktige.

Husk på tilvalg og tilbehør

Det kan være praktisk å få med alt du trenger når du bestiller dør på nett, så ta en titt på tilvalg som for eksempel grep og låssylinder. Det er ikke sikkert at du trenger disse tilbehørene, for eksempel i tilfelle du skal montere en egen elektronisk lås, men det er alltid fornuftig å ta en titt på hele listen. Da er du sikker på at du gjør et best mulig digitalt dørkjøp.