Annonse

Høytidene i desember er en tid preget av stolte tradisjoner, håndverk og kvalitet. Det gjelder selvfølgelig den klassiske julematen, men også alt fra serviser og bestikk til duker og servietter. I 2022 er fokuset på gode verdier, kvalitet og håndverk om mulig ekstra høyt, med tanke på inflasjon og tøffere økonomiske tider.

Flotte produkter i ekte flaggduk

Fokus på kvalitetsprodukter kan komme i mange forskjellige former, for eksempel vil bordløpere, servietter og andre tilbehør laget i flaggduk være et flott valg til jul. Hos leverandøren Langkilde & Søn finner kan du velge fra en stor julekolleksjon, som også inneholder julesokk og annet pynt.

Slike produkter bygger på verdier som tradisjon og håndverk, og er laget for å vare. Flaggduk er et både vakkert og hardført stoff, noe som betyr at du vil kunne nyte håndverkskvaliteten i mange år fremover. At de ulike produktene i julekolleksjonen passer til hverandre er et ekstra pluss, som vil gi hjemmet ditt et gjennomført uttrykk gjennom juletiden.

En ny tradisjon med flotte julegaver i flaggduk?

Hvert år når konsumet før jul nye høyder, og julegaver står bak mye av forbruket. Det er selvfølgelig hyggelig å gi og få gaver, men samtidig er det mange unødvendige dingser som støver ned i norske hjem. I den forbindelse kan det kanskje også være aktuelt å vurdere flotte servietter, duker eller andre produkter fra julekolleksjonen som julegaver? Det kan også være begynnelsen på en tradisjon, husk på at det er mulig å begynne å bygge på en samling med like servietter eller tilsvarende – som kanskje også kan matche et flott servise.

På mange måter er fokus på kvalitet og håndverk en vei tilbake til det julen egentlig handlet om. I en hektisk hverdag har du kanskje ikke tid til å sy egne ting til jul, men produkter av flaggduk i høy kvalitet kan gi den ekte følelsen av jul.