Man ville kanskje ikke trodd det, men det er faktisk sånn at små detaljer kan avgjøre hvor fornøyd man er med hjemmet sitt og hvordan det er innredet. Man behøver ikke nødvendigvis å gå gjennom et gigantisk renoveringsprosjekt for å få, for ofte kan de små forandringene være nok. Har du et bad som du vil at skal se annerledes ut? Da trenger du ikke å rive ned flisene for å sette opp nye, hvorfor ikke bare kjøpe et nytt speil? Da tenker vi ikke på speil fra Ikea til en hundrelapp, men heller speil med svart ramme.

Ja, det høres kanskje ikke så spesielt ut, men om du tar en titt på lenken vi har lagt til så vil du nok like og forstå hva vi snakker om. Da vil du besøke butikken Speilspesialist, som kanskje har noen av de fineste speilene på markedet i dag. De koster litt, men da får du mer enn et vanlig speil. Speilene de selger er interaktive, noe som innebærer blant annet at visse av modellene deres kan kobles til med Bluetooth. Og da noen også har høyttalere innebygd så kan du høre på musikk ut fra speilet!

Om det høres usannsynlig ut så anbefaler vi deg at du tar en titt på hva som finnes der, for du vil nok bli overrasket over alle funksjonene man har satt i et speil. Mer enn det, så handler mye om estetikk også, at speilene du kan kjøpe faktisk ser bra ut. Det betyr at du kan henge dem opp i badet og se forskjellen med en gang. Du vil sannsynligvis føle en ganske umiddelbar tilfredsstillelse, som vi tør påstå at «billige» speil ikke kan gi deg. Om du ikke vil ha speil med svart ramme finnes det mange andre typer og varianter. Det er bare å ta en titt det!